Udruženje za bolji Vršac

GrupaGradjanaBaner

Bojana Brajkov

Pročitano 35164 puta

BojanaBrajkov

Rođena 29.12.1987. u Vršcu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Školovanje dalje nastavlja u Beogradu, na Fakultetu političkih nauka, na kome i 2012 godine diplomirala.

Osim fakulteta, obrazovanje sticala i na neformalnim kursevima i školama. Zavrsila DAUS program ( napredne dodiplomske studije) na Beogradskoj otvorenoj skoli (BOŠ), Školu nove politike, Inicijative mladih za ljudska prava(YIHR) i Primenjena diplomatija- Evropskog pokreta u Srbiji.

Za vreme studiranja, bila je aktivan član nekih nevladinih i studentskih organizacija, kao što su Beogradska otvorena škola, Inicijativa mladih za ljudska prava, Studentska unija Srbije, Diplomatski forum...

Ucestvovala na mnogim projektima, kao sto su Međunarodni dan mladih, ISWIB ( International student week in Belgrade), Visoko obrazovanje, studentski aktivizam i antikorupcija (BOŠ), Inicijativa za rekom (YIHR) i mnogi drugi.


Ukoliko imate pitanje koje želite da postavite, budite slobodni da to uradite putem donjeg obrasca:

{rsform 14}

 

P: Može li se znati kada i gde će biti vaš sledeći skup? Želeo bih da vas čujem uživo, jer me zanimaju vaše ideje. Hvala (Aleksandar Reljin)

O: Postovani,
Ako zelite vise da saznate o nama, mozete doci u sredu 02. maja od 22h u cafe bar Paradigma, i neformalno porazgovarati sa kandidatima. U slucaju da Vam to ne odgovara, mozemo Vas preko facebook - a i mail adrese obavestiti gde ce se i kada odrzati sledeca tribina.

Hvala na interesovanju, veliko nam je zadovoljstvo da se interesujete i da Vas zanima ono sto mi radimo i sto hocete da nas cujete.

Poslednja izmena dana ponedeljak, 30 april 2012 18:23
Vi ste ovde: Home