Udruženje za bolji Vršac

OtvoreniVrsackiParlament

O NAMA

Pročitano 12085 puta

Udruženje građana ZA BOLJI VRŠAC je sa direktnim internet prenosom Konstitutivne vršačke skupštine pokrenuo program pod nazivom OTVORENI VRŠAČKI PARLAMENT sa vizijom da se građani u realnom vremenu i na najjednostavniji način upoznaju šta govore njihovi odbornici u opštinskoj skupštini i kako zastupaju njihove interese.

Program OTVORENI VRŠAČKI PARLAMENT će omogućiti građanima Vršca da svojim konstruktivnim komentarima i predlozima utiču na donošenje političkih oduka i tako se aktivno uključe u poboljšanju posredne i uspostavljanju neposredne demokratije u vršačkoj opštini.


U okviru programa OTVORENI VRŠAČKI PARLAMENT skupštinske sednice i sednice veća prenosiće se na eTV portalu www.zaboljivrsac.org u realnom vremenu, a tv zapis će se ahivirati tako da ih mogu pratiti i komentarisati i građani, kao i odbornici i večnici kako bi mogli da u narednim nastupima još bolje brane ili koriguju svoje stavove.

Ciljevi OTVORENOG VRŠAČKOG PARLAMENTA su:

Uspostavljanje uslova za grđansko nadgledanje rada izabranih opštiskih odbornika i funkcionera.

Uspostavljanje uslova za istinito informisanje građana i njihovo motivisanje da se aktivno uključe u donošenje političkih odluka.

Priredio: