Udruženje za bolji Vršac

GrupaGradjanaBaner

KO PRVI BEŽI SA VRŠAČKOG TITANIKA

Pročitano 5591 puta

Preuzimanje mandata za formiranje srpske Vlade od stane Ivice Dačića i SPS-a prouzrokovalo je i ozbiljnu buru na vršačkoj političkoj sceni.

U želji da razjasnimo glasine koje kolaju vršačkim političkim kuloarima, pozvali smo telefonom prvog čoveka vršačkih socijalista Ljubisava Šljivića i pitali ga „ Da li je tačno da su ovih dana Branislav Dangubić i Jovica Zarkula ponudili svoj prelazak iz POKRETA VRER u odborničku grupu SPS-a, da bi im se za uzvrat obnovilo članstvo, to jest poništila odluka o iskljućenju iz SPS-a.“

Ljubislav Šljivić nije ni potvrdio ni negirao odgovor na postavljeno pitanje, ali je zagonetno odgovorio „U politici je sve moguće, pa zašto ne bi bilo moguće i ovo”

Predsednika vršačkih naprednjaka nismo mogli da kontaktiramo telefonom da bi nam potvrdio da li su u toku pregovori sa grupom (4) odbornika POKRETA VRER, oko uslova za prelazak u odbornički klub SNS-a.

Nije tajna ni da je veliko nezadovoljstvo u redovima vršačkog LSV-a, jer je Slavko Ćirin u zamenu za mesto u opštinskom veću potpisao dva koaliciona sporazuma, jedan sa Pokretom a drugi sa DS-om, a da ni za jedan od njih nije imao odluku nadležnih organa.

Imenovani je samo imao podršku samozvanog šefa njihove odborničke grupe Dušana Vladislava, koji je izričito zahtevao da bude direktor Kulturnog centra ili Doma omladine, što mu je i obećano.

Titanik u liku sadašnje vladajuće koalicije postao je pretežak za teret koji nosi na uzburkanoj političkoj sceni Srbije (a i Vojvodine), pa su na njemu sve vidljivije pukotine koje slute na samopotapanje vršačkog političkog kolosa.

Priredio: 
Poslednja izmena dana utorak, 03 jul 2012 04:48
Vi ste ovde: Home Novosti GG ZA BOLJI VRŠAC KO PRVI BEŽI SA VRŠAČKOG TITANIKA