Udruženje za bolji Vršac

GrupaGradjanaBaner

ZLOUPOTREBA POLITIKE ZA LIČNO BOGAĆENJE

Pročitano 4584 puta

Jovica Zarkula, aktuelni predsednik Skupštine opštine Vršac, prema saznanjima šefa odborničke grupe GG ZA BOLJI VRŠAC Branislava Matića, predao je zahtev Vladi Srbije za isplatu ličnog dohotka u narednih šest meseci kao nezaposleno lice, s obzirom da se više ne nalazi na mestu državnog Sekretara.

Kako je izjavio Branislav Matić, na konferenciji za štampu, Jovica Zarkula primanja ostvaruje kao suvlasnik Zemljoradničke zadruga PIG FARM i preduzeća MEGAPAK, kao član Upravnog odbora Fondacije HEMOFARM i Upravnog odbora DP DRUGI OKTOBAR i kao predsednik skupštine opštine Vršac.

Na kraju Branislav Matić je rekao da je za rad Jovice Zarkule u Ministarstvu za infrastrukturu opština Vršac obezbedila kola i vozača koji ga je svaki dan vozi na posao u Vladu Srbije i vraćao u Vršac.

Takođe je opština Vršac iz buđeta plaćala i sve materijalne toškove, a to su održavanje kola, benzin, dnevnice i plate vozača.

Ova saznanja i zahtev za njihovu proveru šef odborničke grupe GG ZA BOLJI VRŠAC prosledio je relevantnim republičkim organima.

Priredio: 
Poslednja izmena dana petak, 10 avgust 2012 10:38
Vi ste ovde: Home Novosti GG ZA BOLJI VRŠAC ZLOUPOTREBA POLITIKE ZA LIČNO BOGAĆENJE