Udruženje za bolji Vršac

GrupaGradjanaBaner

BRANISLAV MATIĆ: MAKSINO "NE" OZNAČAVA NOVO POGLAVLJE U VRŠAČKOJ POLITICI

Pročitano 5012 puta

Za sve one koji ne znaju šta se dešavalo iza kulisa vršačkog  političkog karusela možda i nije veliko iznenađenje napuštanje sednice SO Vršac od strane opozicije, ali mi koji smo bili akteri možemo reći samo jedno  "MAKSO PUNO TI HVALA".

Svojim izlaganjem u uvodnom delu skupštine, a onda i napuštanjem skupštinske sale
gospodin Maksimović pokazao je svojim primerom kako se štiti interes stranke od stranačkih mangupa i šićarđija, da dizanje ruke a spuštanje glave nije njegov manir, da samo oni koji mogu da izdrže pritiske i iskušenja dugoročno opstaju i da njegov obraz nije i nemože biti predmet političke nagodbe.

Napustanje Skupštinske sale od strane opozicije izazvao je nedostatak kvoruma i duži prekid sednice, kao i besomučan lov na bar dva odbornika kako bi se održala još jedna sramna i skandalozna farsa od sednice.

Za pažljive posmatrače ovo je označilo nešto drugo, novo poglavlje sa vidljivim problemima predsednika opštine Čedomira Živkovića da svoju neprincipijelnu koaliciju održi na okupu.

Dakle raspad je poceo!!!

Novosadski scenario ušao je na velika Skupštinska vrata i povratka nema. Opoziciona grupacija se javno deklarisala i prebrojala te se sa sigurnošću može reći da je
prošla sednica SO Vršac bila "POSLEDNJA SEDNICA SADAŠNJE TRULE VLASTI".

Gest gospodina Maksimovića samo je ubrzao neminovnu smenu vlasti i sprečio rasipanje Budžetskog novca i što ne reći otvoreno OTIMACINU od strane pojedinaca u sadašnjoj vlasti.

Sada smo na potezu svi mi koji ne pripadamo Čedinom trulom korpusu, kao i deo časnih i sposobnih ali neodlučnih ljudi iz vlasti, da formiraju novu vlast kakvu Vršac zasluzuje i koji će kada glasaju uz podignutu ruku smeti da pogledaju i druge u oči i podignute glave izađu iz skupštinske sale!!!
                

Autor teksta:

Branislav Matić
Šef odbornićke grupe
GG ZA BOLJI VRŠAC  

Priredio: 
Poslednja izmena dana petak, 07 septembar 2012 14:58
Vi ste ovde: Home Novosti GG ZA BOLJI VRŠAC BRANISLAV MATIĆ: MAKSINO "NE" OZNAČAVA NOVO POGLAVLJE U VRŠAČKOJ POLITICI