Udruženje za bolji Vršac

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Prev Next

DVA BRATA ......

Pročitano 4692 puta

GG „Za bolji Vršac“ nakon četvorogodišnjeg učešća u radu SO Vršac smatra Jovicu Zarkulu Predsednika SO Vršac i Čedomira Živkovića Predsednika Opštine najvećim krivcima za kartelizaciju, rastuću korupciju i nezakonitosti u radu SO Vršac. Ja sam više puta na sednici SO Vršac (što je vidljivo na video snimcima) zahtevao preispitivanje zakonitosti rada pomenutih kao i eventualno pokretanje krivičnih postupaka i nažalost bio preglasan skupštinskom većinom.

U želji da preispita svoj stav i podršku stanovnika opštine Vršac od 14. februara, koji jeste dan zaljubljenih, ali nema nikakve veze sa ovim što ćemo priložiti, biće sprovedena anketa na teritoriji opštine Vršac. Anketu će sprovoditi Ustanova za multidisciplinarne studije po metodologiji sertifikovanog uzorka na 1100 ispitanika, što je najdetaljnija anketa koja je sprovedena na teritoriji Srbije. Anketa će pokazati šta stanovnici opštine Vršac misle o dva naša pomenuta čelnika.

Anketa će biti sprovedena i elektronski na našem sajtu, a zajednički rezultati ankete biće objavljeni u beloj knjizi koja će biti odštampana i promovisana na nekoliko konferencija za štampu, a deset primeraka te bele knjige dato vršačkoj biblioteci i arhivu opštine Vršac.

Rezultati dobijeni nezavisnim istraživanjem biće primer budućim pokolenjima kako po nama ne treba voditi opštinu Vršac i protiv čega se treba boriti, ili možda mi grešimo i dva pomenuta čelnika predstavljaju moralne i intelektualne gromade koje trebaju da služe za uzor budućim pokolenjima.

Anketa će biti anonimna i na terenu i elektronski, pa će svi moći bez straha i rizika da daju svoja mišljenja, a nezavisni istraživači svoj stručni sud.

Srećno vam bilo predsednici!!!

P.S. Molimo vas da svoje sugestije i predloge za sprovođenje ankete napišete na našem portalu kako bi smo unapredili i učinili objektivnijim ovo istraživanje.

Priredio: 
Poslednja izmena dana petak, 22 januar 2016 15:09
Branislav Matić

Zajedno za bolji Vršac!

Email: branislavm12@gmail.com

Website: www.zaboljivrsac.org

Vi ste ovde: Home Novosti Saopštenja DVA BRATA ......