Udruženje za bolji Vršac

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
Prev Next

JAVNI POZIV NA TV INTERVJU

Pročitano 1830 puta

Dana 06.06.2012. godine u Novom Sadu u prostorijama Pokrajinskog odbora Demokratske stranke na adresi Bulevar Mihajla Pupina 25, održan je sastanak na kome je prisustvovao predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Dušan Elezović, Predsednik pokrajinskog odbora Socìjalističke Partìje Srbije Dušan Bajatović, član glavnog odbora Socìjalističke Partije Srbije Vladan Miličević i Predsednik Opštine Vršac Čedomir Zivković

Radi pravovremenog i istinitog informisanja, Udruženje građana ZA BOLJI VRŠAC pismeno se obratilo Čedomiru Zivkoviću, Vladanu Miličeviću i Biljani Hasanovć Korać sa zahtevom da našoj redakciji pojedinačno zakažu termin za davanje TV intervjua, koji bi bio sa njihove strane autorizovan i objavilen na portalu, www.zaboljivrsac.org kao i sredstvima javnog informisanja.

Originalni tekst dopisa i pojedinačna pitanja mošete pročitati u prilogu:

Priredio: 
Poslednja izmena dana nedelja, 01 jul 2012 20:54

Napiši komentar

Ime i prezime *
e-mail *
Poruka *

16 komentara

 • Reba2 utorak, 12 jun 2012 22:22 Komentar dao / dala: Reba2

  Mića Đurić nije problem od pre 10 godina, nego upravo od pre dve nedelje - kada su pristigli rezultati izbora. Zoran Tomić se nije izbrukao, on je vrlo dosledan i pošten i čovek od iskustva u radu sa investitorima.
  Dakle po vama problem je Zoran Tomić zbog neke neodredjene nedoslednosti (nedosledan u čemu!?), a nisu vam problem kriminalci, lopovi, lažovi itd?
  Ne budite licemeri, nije ovde glavno pitanje u opštini šta je ko o kome rekao, to su gluposti nedostojne i likova u Sterijinim komedijama. Ovde je pitanje bre, ko krade, a ne ko je po mišljenju internet komentatora "nedosledan".

 • I want to believe utorak, 12 jun 2012 22:04 Komentar dao / dala: I want to believe

  Kazem ja svi van pa opet ispocetka al na prvi i posten nacin!!

 • Zoran Jovanov utorak, 12 jun 2012 21:13 Komentar dao / dala: Zoran Jovanov

  Gero, ti kao da si Gutešin advokat, nisam primetio da on tebe negde brani, naprotiv, najteže je osuđivao tvoje atake na Miću. I do juče je on bio njegov najbliži saradnik i istomišljenik, a od pre 2 nedelje je promenio mišljenje. Blju je najviše hvalio i promovisao kao njegovu " ličanku" !
  Kako tako brzo menja mišljenja.Svi su oni istrošeni, trebaju novi , nekompromitovani ljudi od znanja i struke. Takvih nema u Predsedništvu. Čak se i budući lider baš izbrukao,Zoran Tomić ako je teo da bude dosledan -nije trebao da prihvati nijednu funkciju u takvoj opštini. Time bi pokazao svoje dostojanstvo i autoritet.

 • Ljubičasti utorak, 12 jun 2012 17:05 Komentar dao / dala: Ljubičasti

  Naravno da svi pričaju o DS-u jer je jedina stranka od koje može da se očekuje nešto dobro. Pa zamislite sada ovaj predlog: "Neka Šljivić napusti SPS da bi se prestalo sa privilegijama, lošim radom itd." To naravno nikome ne pada na pamet da traži jer se od SPS-a i ne očekuje nešto dobro.
  Dakle, promena u DS je važna zato što jedino od te stranke očekujemo dobre stvari. Ne da bude savršeno, nego da bude bolje.

 • Nacionalista utorak, 12 jun 2012 15:23 Komentar dao / dala: Nacionalista

  Cini mi se da nije bilo pomena o njegovom postenju u ovoj malopre debati nego o njegovoj (ne)sposobnosti da vodi opstinski odbor tako sto je okruzen ljudima koje je on sam birao i time naskodio opstinskom odboru SRS ne prolaskom cenzusa barem sto se tice opstine Vrsac a nagradjen je za svoju (ne)sposobnost tako sto je poslanik u pokrajini,na slican nacin onaj koji zeli da veruje pokusava da prikaze rad DS/e u Vrscu jer se (ne)znanje i nerad ceni u ove dve stranke..

 • Jovan utorak, 12 jun 2012 14:06 Komentar dao / dala: Jovan

  svi ste se ovde uhvatili Stevice Dedjanskog, on je bar ostao covek i radikal do kraja a sta su ovi naprednjaci? oni su kao zavrsili svi neke poznate skole pa pljuju po stevici koji je posten covek!!!!

 • I want to believe utorak, 12 jun 2012 13:51 Komentar dao / dala: I want to believe

  Ako gledam na DS/u kao konkurenciju u ovom gradu pozeleo bi da ova postava ostane i dalje na celu jer na sledecim izborima nebi osvojili ni 4 mandata,ali ako gledam interes naroda u ovom gradu bilo bi bolje da odu....
  Pogledom u proslost jedna stranka je na slican nacin funkcionisala ,a to je SRS u Vrscu na celu sa sad doktorom Stevicom Dedjanskim koji je oko sebe okupljao nemogu reci nepismene ljude vec ljude sa kojim je lako mogao da manipulise,videli smo kako su prosli na izborima,tako i Mica Djuric eliminise na onakav ili ovakav nacin elitu od sebe i tako stvara teren za laku manipulaciju nad citavim opstinskim odborom DS/a.
  Po meni trebalo bi smeniti citav opstinski odbor i potraziti medju gradjanima Vrsca novu snagu koja ce uciniti nesto za ovaj grad a ne gledati samo svoje interse a kao sto je gera dole napomenuo interesa ima.

 • gera grozdanic utorak, 12 jun 2012 13:24 Komentar dao / dala: gera grozdanic

  Ne radi se o tome da Laza napusti stranku, pre se moze ocekivati da ce Laza prvi podneti ostavku na mesto podpredsednika stranke i time pokazati da funkcija nije svetinja, vec jedna obaveza. Da li ce ostali to uraditi? pa naravno da nece. Zasto bi se odrekli privilegija koje im nosi opstinska funkcija. prostom matematikom se da izracunati da jedan clan Izvrsnog veca SO Vrsac ima prosecnu platu 80 000 dinara ili na godisnjem nivou 960.000,00 dinara! ili za 4 godine mandata skoro oko 40.000 EU! Pa ko bi tako lako ostavio tu lovu. Niko, posebno oni koji nista drugo ne znaju da rade.

  Laza Gutesa je amater, odnosno, on nije profesionalni politicar zato sto ima uspesnu advokatsku kancelariju i ne zavisi od plate iz opstine. Njegovi motivi rada u stranci su principijelni a ne materijalni. Nije Laza tema, tema su ostali koji su zadrzali funkcije i ako su izgubili na izborima! Legitimitet tome dao im je Milorad Djuric, koji je mogao svojim politickim autoritetom zamoliti svu gospodu koja je napravila los rezultat da odu i ustupe mesta nekoj drugoj generaciji! To se nije desilo i zato je pokrenuto nezadovoljstvo clanova DS/a u Vrscu!

 • Zoran Jovanov utorak, 12 jun 2012 13:13 Komentar dao / dala: Zoran Jovanov

  Baš me interesuje da li će Lazar da održi reč i napusti stranku !

 • gera grozdanic utorak, 12 jun 2012 05:53 Komentar dao / dala: gera grozdanic

  Druze Hodza, stvari u predsednistvu DS/a su stabilne! Pokusaj nekih clanova predsednistva stranke u Vrscu da pokrene pitanje odgovornosti Biljane Korac, Tanje Dokmanovic, Milorada Djurica i da iznudi ostavke, nije uspeo! Izvestaji Biljane Korac i Tanje Dokmanovic (koje sam licno procitao) nisu usvojeni ali su vraceni na doradu, odnosno, na dopunu!. Tim cinom je Milorad Djuric pokazao da je vest i iskusan politicar i da ga jedino zanima da obezbedi kontinuitet vlasti i time dobije na vremenu. Dakle, da obezbedi da svi izabrani clanovi Izvrsnog veca SO Vrsac iz redova stranke ( Snezana Ruzic, Javor Rasajski, Joca Kolar, Gordana Kalnak) ostanu na svojim funkcijama. Ideja Milorada Djurica je logicna zbog toga sto Djuric zeli da obezbedi sebi novi mandat u Pokrajini na mestu sekretara za kulturu i informisanje. Svaka talasanje ili eventualna smena Biljane Korac i Tanje Dokmanovic umanjili bi njegov inace poljuljani rejting u Novom Sadu. Djuric veoma vesto manipulise Opstinskim odborom DS/a preteci njegovim raspustanjem od strane Elezovica. Iz tih razloga jos nije sazvan sastanak Optinskog odbora na kojem bi se razgovarlo o losim rezultatima na lokalnim izborima.

  Cinjenicom da Miorad Djuric (ili Biljan Hadzihasanovic) nije mesec dana nakon izbora sazvao Optinski odbor, a da je na TELEFONSKOJ SEDNICI (prvoj u 22.godisnjoj istoriji vrsackih demokrata) dokaz je da Djuric nema hrabrosti da se suoci sa KOLAPSOM DS/a u Vrscu i da snosi konsekvence zajedno sa celim predsednistvom stranke. Kada se sve podvuce i sabere moze se zakljuciti da je TALASANJE u Opstinskom odboru bilo mlako i da ce sve ostati po starom a da ce nakon Moce, Gere sledeci koji ce prinudno napustiti sve funkcije u DSu biti Lazar Gutesa!

  Druze Hodza, to je kratak odgovor ili potvrda da VRH stranke nije najuren, naprotiv, zestoko se USIDRIO na starim pozicijama! Miloradu Djuricu je cilj da dobije na vremenu i da do eventualnog novog konstituisanja gradskog parlamenta postane pokrajinski sekretar. Dakle, svih ovih 10 godina funkcija opstinskog odbora DS/a je bila dekorativna i bila je pokrice da bi on bio na funkciji u pokrajinskoj vladi. Losi rezultati u Vrscu su stalno skrivani od Bojana Pajtica a njegova demagoska sposobnost mu je stalno obezbedjivala nove mandate.!

Vi ste ovde: Home Novosti Politika JAVNI POZIV NA TV INTERVJU