Udruženje za bolji Vršac

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Prev Next

TRI MESECA RADA SAJTA

Pročitano 1030 puta

19. januara tekuće godine, pušten je u rad sajt www.zaboljivrsa.org. Tokom prva tri meseca rada zabeleženi su sledeći rezultati: 

- 7.579 osoba je posetilo ovaj sajt
- 21.319 poseta
- 100.804 pročitanih strana
- 7 minuta prosečno svaki posetilac provede na sajtu

Ovi podaci govore da je svako od Vas, naših posetilaca pri poseti našem sajtu otvorio oko 5 stranica i proveo oko 7 minuta. Upravo ovaj podatak pojašnjava da su tekstovi zaista pažljivo čitani i pregledani. Najbrojniju posetu tokom jednog dana zabeležili smo 10. februara, kada je sajt imao 790 poseta. Međutim u odnosu na prva dva meseca u kojima je zabeleženo po oko 6.000 poseta, tokom trećeg meseca rada došlo je do porasta poseta koji je došao do cifre od oko 9.000.

Naši posetioci su u najvećem broju dolazili do sajta korišćenjem google –a (50.69%), nešto manji broj njih je preko facebook linkova dolazio do sajta (32.85%) i direktno kucanjem tačne adrese (12.62%).
Najviše poseta dolazi razumljivo dolazi iz Srbije – 95%. Iznenađenje predstavlja to što je sajt veoma često otvaran sa teritorija SAD – a, Bosne i Hercegovine i Nemače i Rumunije, a čak je zabeleženo i nekoliko poseta iz Rusije, Južne Koreje i Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Na sajtu je objavljeno ukupno 231 tekst u 29 kategorija. Najpopularnije možete videti u tabeli sa leve strane. Pored pomenutih tekstova, zavidnu posetu beleže i kategorije sajta u kojima dva nama draga sugrađana objavljuju šaljivu stranu vršačke političke scene. Reč je o Gerikaturama, lokalizmima i Vrškoteci. Odličan odziv i posete zabeležile su i ankete, pogotovo one u kojima se pominju političke stranke ili njeni lideri. Daleko manje poseta imaju ankete čiji sadržaj nije direktno povezan sa pomenutim. 

Tekstovi sa najviše poseta:

Lista Grupe građana Za bolji Vršac (3746 poseta)
Oformljena nova vršačka politička grupacija (2317 poseta)
Demokratska stranka – kandidati za odbornike (1967 poseta)
Mrkin saradnik izbačen iz Socijalističke partije Srbije (1535 poseta)
E-TV Za bolji Vršac (1455 poseta)
Nikolić u Vršcu (1399 poseta)
Glas za Demokratsku stranku = glas za pokret (1290 poseta)

Najveća prednost sajta je u slobodnom komentarisanju svih tekstova. Do danas, naši posetioci su objavili 1345 komentara. Veliki uspeh svih nas je što pored ovako velikog broja komenatara samo jedan komentar prijavljen bazi i obrisan. Kao razolg je naveden lažno predstavljanje.Najviše komentara se može uočiti na tekstu Lista Grupe građana Za bolji Vršac (202), Nikolić u Vršcu (151) kao i na tekstu Demokratska stranka – kandidati za odbornike (124). 

Na sve ove podatke treba dodati i da se 40 korisnika registrovalo na sajtu. Verovatno je taj broj uzrok slobodnog komentarisanja tekstova.

Svi ovi parametri doveli su do toga da sajt www.zaboljivrsac.org bude svrstan među 20 najposećenijih sajtova sa teritorije opštine Vršac i među 3.000 najposećenijih sajtova sa teritorije Republike Srbije.

U vremenu koje dolazi nastojaćemo da povećamo kvalitet tekstova, anekta i svih ostalih sadržaja na sajtu. Takođe, želimo da pokrenemo Forum i ovim putem pozivamo sve koji su zainteresovani da učestvuju aktivno u radu Foruma da nas kontaktiraju putem e – mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili socijalnih mreža (facebook, twitter). 

Hvala Vam što posećujete sajt www.zaboljivrsac.org i pozivam Vas da nas i u buduće pratite. Mi ćemo se potruditi da opravdamo vaše poverenje. 

 

Priredio: 
Poslednja izmena dana ponedeljak, 23 septembar 2013 22:51
Vi ste ovde: Home Novosti Saopštenja TRI MESECA RADA SAJTA