Udruženje za bolji Vršac

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Prev Next

DOBRO DA GORE BITI NE MOŽE

Pročitano 4041 puta

Na portalu eVršac je 23. decembra objavljena je fotografija čelnka VRER-a koji su održali glavni odbor. Sastanku je prisustvovao i idejni tvorac pomenute organizacije u svojstvu doživotnog počasnog predsednika. On nije žalio reči hvale za dosadašnji rad, a posebno naglašavajući da su u toku postojanja oni uvek imali dobru saradnju sa svakom aktuelnom vlašću. Novi predsednik (neizbežni) Jovica Zarkula je sa velikim ponosom naglasio da su u proteklih 11 godina oni bili u koaliciji sa svima, pa kao takvi pozivaju birače. Novi predsedniče, da li se vi to kao i vaš idejni tvorac hvalite nečim čega bi se mnogi stideli. Da li vi to ponosno ističete da, ne samo da se 11 godina svi na vama ređaju, a da vi u tome uživate, nego da obećavate da ćete to i u buduće raditi samo da bi ste bili na vlasti. Postoji li prag preko kojeg vi zarad vlasti ne biste prešli? Vaša doskorašnja perjanica Čedomir Živković svojim prelaskom u redove Naprednjaka odgovorio je na moje pređašnje pitanje i naravno pokazao šta ste sve spremni da uradite zarad vlasti.
Vršačka opština odavno nije više najpoželjnija pa čak ni poželjna za život i poslovanje. Najbolji dokaz ste upravo vi gospodo sa fotografije koji ste svoje poslove preselili iz Vršca u Beograd i Belu Crkvu, a bogami i druga mesta, a i države. To se odnosi samo na biznismene sa fotografije, a ne na ostale tugom zahvaćene članove glavnog odbora, ili poštenog nam naprednjaka, a vašeg doskorašnjeg hvaljenog vođe Čede Živkovića (izostavljen sa fotografije).
I još samo jedno podsećanje uslikana gospodo, nije tačna tvrdnja da ste sa svima bili u koaliciji. Mi smo ponosni što sa vama nikada nismo bili ni u kakvim odnosima pa ni političkim, a kada vas analiziramo tako potrošene, tužne i ostavljene, malo je verovati da ćemo ikada i biti!!!

Priredio: 
Vi ste ovde: Home Novosti Politika DOBRO DA GORE BITI NE MOŽE