Udruženje za bolji Vršac

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Prev Next

UDAR GROMA NA SOMA

Pročitano 3983 puta

I konačno je na videlo vršačkog sunca izašlo ono što smo svi znali. Na sednici SO Vršac održanoj 22. oktobra 2015. definitivno uz neviđenu bruku demonstrirana je nesloga i neorganizovanost SNS-a u Vršcu, kao i raspad (za sada de facto) Čedine koalicije. Vršački SPS je, ne davši ni jedan svoj glas kandidatu SNS-a Slaviši Maksimoviću, otvoreno ušao u političku borbu protiv svog koalicionog partnera.
Novi lider vršackih naprednjaka uložio je dosta truda i energije učlanjujuci (spontano) iza svakog ćoška Vrščane u svoju stranku uz grandiozna obećanja i pompu. Svojim prisustvom na sednici skupštine očekivao je verifikaciju svog rada i nešto malo slave, naravno. Sva očekivanja su se raspršila kada je i nakon ponovljenog tajnog glasanja odbačen predlog SNS-a za imenovanje novog člana opštinskog Veća. Da bruka bude veća prostim sabiranjem glasova potpuno je jasno da za zvaničan predlog SNS-a nisu glasali ni svi odbornici SNS-a prisutni u sali SO Vršac.
Možda najveći gubitnik u celom ovom „igrokazu“ je naš pošteni predsednik Čedomir Živković koji više ne zna šta je sledeći potez osramoćenog, razočaranog i po svemu sudeći prevarenog SNS-a, a šta ostalih prisutnih učesnika ove bruke.
Najviše od svih, ipak je izgubila opština Vršac i njeni građani jer je i njima definitivno postalo sasvim jasno koga su izabrali i čime se bave njihovi predstavnici u najvišim organima lokalne vlasti.
Čija je zasluga ili možda propust za ovako snažan udar groma, a ko je u naslovu pomenuta riba veoma brzo postaće svima jasno, mada je svima nama bljutav ukus u ustima dok gledamo direktan prenos trošenja našeg novca, demonstracije nekulture i primitivizma i brutalne borbe za lične interese naših izabranika pod krovom vršačkog „Municipala“.

Priredio: 
Poslednja izmena dana petak, 23 oktobar 2015 13:50
Vi ste ovde: Home Novosti Politika UDAR GROMA NA SOMA